Ankaragücü – Beşiktaş Maçının Faturası 950 bin TL!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig kulüplerine ağır cezalar kesti. Fakat yapılan açıklamada Trendyol Süper Lig’in 14’üncü haftasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan MKE Ankaragücü – Beşiktaş maçı hakkında verilen karar dikkat çekti.

ANKARAGÜCÜ’NE TOPLAM 517 BİN TL

Açıklamada, “MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, 03.12.2023 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 105.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

BEŞİKTAŞ’IN FATURASI 432 BİN TL

Beşiktaş cephesi için ise “BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 03.12.2023 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” açıklaması yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir